Je bekijkt de reis...

A
27 november 2014 15:03 | Door: Helmi
Wow..wat een ervaringen...super stoer.xxxx
27 november 2014 15:34 | Door: Ramona
Ik vind je echt een stoere meid hoor. En af en toe heimwee is echt niet erg. Geniet per dag en voor je het weet ben je weer terug in NL met een hele mooie ervaring.
Maar pas goed op jezelf meis.
27 november 2014 16:08 | Door: beau
Haha jullie landen weer tussen motor bendes in een jurkje op de scooter haha.
Mis je heel erg Joy, klinkt echt super cool. Als je de leuke plekken van Taiwan hebt ontdekt dan zal de heimwee ook wel weer minder worden denk ik. Hou van jou !!!! X
27 november 2014 20:19 | Door: riet zwierenberg
Lieve Joy ik vind het geweldig wat je doet. Dorpjes met motorbendes voedselvergiftiging en het dan ook nog leuk blijven vinden. Geen engels spreken ! En nog een beetje heimwee.
je maakt wat mee zo.Maar je gaat door en weer lekker nieuwe dingem meemaken
Hele fijne tijd inTaiwan.
Ik vind je super stoer. Geniet daar en hier denkt iedereem aan je.Liefs en dikke knuffel van opa en oma
27 november 2014 20:58 | Door: Joey
Vrouw!
Wat gigantisch tof klinkt het allemaal. Het is al een heel avontuur op zichzelf door de jungle lopen etc. Dat je je doel niet haalt is niet eens heel erg. Doe je wel een beetje voorzichtig met het eten daar ik heb je gewaarschuwd he. Probeer je zo goed mogelijk in te lezen in wat je gaat doen. Ik vertrouw op je en je geniet en zoals je dat doet genieten wij ook. Ik mis je meis! Xx Joey Ben trots op je